Prijs per stuk

Gecko Interieur Matt reiniger 750 ml

Gecko
88687548
8718226875488
Korting
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Gecko Interieur Matt reiniger.

  • Trigger 750 ml
  • Laat frisse geur achter

Gecko interieur matt reiniger 750 ml.

De Gecko interior Matt cleaner is een krachtige en complete interieurreiniger die hardnekkige vlekken zoals vet, olievlekken en vingerafdrukken moeiteloos verwijderd. De reiniger geeft een natuurlijke matte look aan het interieur zoals bijvoorbeeld je dashboard, stuur en stoelen. Daarnaast laat het product een prettige frisse geur achter. De interieurreiniger is veilig te gebruiken op leder, plastic, rubber, vinyl, kunststof, skai, metaal en glas.

Toepassingen:

Uitstekend te gebruiken voor het reinigen van het interieur van auto’s, spoorwegrijtuigen, bussen, caravans, campers en boten.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor het gebruik. Draai de spuitkop van het product naar “ON”. Test vooraf de geschiktheid op een onopvallende plek en veeg het product daarna af met een vochtige doek, met name op gevoelige en gelakte oppervlakken. Breng Gecko interior Matt cleaner aan op het gewenste oppervlak en wrijf het product in met een zachte microvezeldoek of een reinigingsborstel. Laat het product even inwerken. Borstel of veeg totdat het vuil loskomt. Nadien met een vochtige doek schoonwrijven. Droog vervolgens het oppervlak met een schone droge doek voor een matterend eindresultaat.

  • Niet spuiten op hete onderdelen.
  • Gebruik het product niet in de volle zon.
  • Bewaar en vervoer de fles rechtop.
Gerelateerde Producten