Valo Trading

Keurmeesterstraat 3

2984BA Ridderkerk

 • Tel: +31 (0)180 411758
 • KvK r'dam 24243607
 • Btw nr: NL001636793B35

Klantenservice.

Bestelprocedure via Webshop:

Maak via het hoofdmenu aan de linkerzijde van het scherm een keuze of direct via de homepage van de webwinkel door op een afbeelding te klikken. Kies het artikel van uw keuze. Indien een product keuzemogelijkheden bevat, dient u de gewenste keuze eerst te selecteren via de detail pagina van het product.  Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen". Is uw winkelwagentje naar wens gevuld, klik op "afrekenen". In dit scherm ziet u de bestelde producten

Eventueel kunt u hier producten verwijderen of het aantal wijzigen. Hier kunt ook weer kiezen om verder te winkelen en producten toe te voegen of u kiest voor "naar de kassa". Hier dient u de volgende keuzes te maken:

 • 1. Verzendlocatie (land),  
 • 2. Verzendmethode (verzenden of afhalen)
 • 3. Betalingsmethode (Ideal, Paypal, Mister Cash, Overschrijving, etc etc)

Indien u een kortings voucher heeft kunt u deze code hier eventueel invullen. Hierna dient u de algemene voorwaarden voor akkoord aan te vinken en daarna op "veilig bestellen" te klikken.

U komt nu in de beveiligde betaalomgeving van Santu waar u uw overige gegevens invult als deze door het systeem nog niet zijn ingevuld. Hier heeft u ook de keuze om een afwijkend afleveradres in te geven. Hierna kiest u "volgende".

Controleer nu uw bestelling en adresgegevens. Klik op "Verstuur order" om uw order te plaatsen en eventueel te betalen via de eerder gekozen betalingsmethode. Nu is uw bestelling geplaatst.

U ontvangt op het door u opgegeven e-mail adres een bevestiging van uw bestelling. Via de link in deze e-mail kunt u de order status volgen.

Bestelprocedure per email:

Stuur uw bestelling naar verkoop@valo.nl. Vermeld de product omschrijving en het gewenste aantal. Vermeld duidelijk uw (bedrijfs)naam en adres gegevens. Wij verwerken uw order handmatig en nemen voor de verdere afwikkeling contact met u op.

Telefonisch bestellen:

Voor telefonische bestellingen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer: +31 (0)180 411758

Verzendkosten:

Gratis verzending vanaf € 75,- (exclusief BTW) in heel Nederland.

De tarieven voor andere landen kunt u hier vinden

Uitzonderingen hierop zijn goederen die door hun aard, gewicht of afmetingen in een apart tarief vallen. Op de (detail) pagina van deze producten zal u hierop gewezen worden. 

Levertijden:

Valo Trading probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. (Betalingen via bank overschrijving hebben een langere levertijd)

Uw bestelling zelf afhalen:

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Ridderkerk. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via e-mail contact met u op voor een afspraak.

Betalingswijze:

U kunt bij ons kiezen uit diverse mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Ideal

iDEAL.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL

   
Paypal

PayPal.

PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. Om gebruik te maken van PayPal heeft u een account nodig en op deze account moet krediet staan. U kunt via een creditkaart of een willekeurige bankrekening geld bijschrijven op uw PayPal-account. Het gebruik van PayPal is gratis. Wanneer u kiest om te betalen via PayPal, dan wordt u doorgeleid naar uw PayPal-account en kunt u vervolgens al onze producten online betalen. Let op bij paypal betalingen brengen wij 3% kosten in rekening.

   
Mr cash

Bancontact Mister Cash.

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouww online aankopen bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Voor de verwerking van alle Bancontact / Mister Cash transacties gebruiken wij de beveiligde SSL server van Sisow.

   
  
Creditcards

Creditcard betalingen.

Betaal veilig en gemakkelijk met:

 • MasterCard
 • Visa
 • Maestro

Voor de verwerking van alle Creditcard transacties gebruiken wij de beveiligde SSL server van Sisow.

   
Overboeking

Vooraf per bank.

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar bankrekeningnummer:

 • Valo Trading
 • IBAN: NL82INGB0667249710
 • BIC/SWIFT: INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!  

   

 

Pin betaling bij afhalen.

Als u uw bestelling komt afhalen kunt u bij ons ook met PIN betalen. (Wij laten weten wanneer uw bestelling gereed staat )

 

Belastingvrijwaring (ICT) / VAT

Indien u tegen het BTW nultarief (intracommunautaire levering) gefactureerd wilt worden, is het belangrijk dit aan te geven bij de bestelling. U dient hiervoor "Ik kom in aanmerking voor belastingvrijwaring" aan te vinken bij de verzendwijze, waarna u uw BTW nummer kunt invullen. Bestelt en betaalt u zonder dit gedaan te hebben, dan gaat u akkoord met facturering tegen 21% Nederlandse BTW. Dit kan achteraf NIET gecrediteerd worden door ons.

Klik op de afbeelding voor een voorbeeld van levering tegen 0% tarief

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Valo Trading geretourneerd worden. U kunt uw retour eventueel aanmelden via verkoop@valo.nl ook dient u het retour formulier wat u kunt downloaden op de website in te vullen en bij de retourzending te voegen. Retourzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden worden niet in behandeling genomen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten (uitsluitend op het bij ons bekende rekeningnummer) mits de retourzending in goede orde retour ontvangen is.

Let op:

Maatwerk artikelen en verzegelde artikelen waarvan het zegel is verbroken komen niet in aanmerking voor retourzendingen, dit is ook bij het betreffende artikel op de website duidelijk aangegeven.

Download hier uw retourformulier. 

Retouradres:

Valo Trading
t.a.v. inkomende goederen
Keurmeesterstraat 3
2984 BA Ridderkerk