Prijs per 10 liter can

Gecko Power Clean 10 liter

Gecko
88688035
8718226880352
Korting
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Gecko Power Clean

Reinigen van gelakte en ongelakte voorwerpen, vloeren, machines,kranen, machineonderdelen, precisie, onderdelen in iedere industrie.

  • Inhoud: 10 liter
  • Water oplosbaar
  • Biologisch afbreekbaar

Gecko Power Clean 10 liter

Power-Cleanis een krachtig water oplosbaar veilig product, biologisch afbreekbaar en alkalisch ingesteld voor een snelle efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof olie, brandschades, roet, nicotine aanslag en andere hardnekkige vervuilingen in talloze toepassingen. heeft geen nadelige invloed op de werking van olie-afscheiders. Laag schuimend, kleurloos en ongeparfumeerd.

Reinigen van gelakte en ongelakte voorwerpen, vloeren, machines,kranen, machineonderdelen, precisie, onderdelen in iedere industrie. Garages, tankschepen, pompstations, bakkerijen, levensmiddelenindustrie enz. Ook te gebruiken voor Zuig-Schrob Machines (houd mengverhoudingen aan zoals vermeld 1:10-1:20)Bijzonder toepassing: Voor het reinigen van dekkleden, dieselolievlekken, rubberdoek en als vervanging voor ammoniak.Niet spuiten op ruiten, spiegels en brilglazenVorstvrij bewaren.

Dosering:

Normale vervuiling -1:20, Voor deuren, meubilair, luxaflex, RVS, kunststoffen, tegels, vlekken op textiel, wastafels, douches, vloeren, bestrating, etc.

Zware Vervuiling –1:10, Voor ontvetting van zwaar bevuilde onderdelen, machines, kranen, machineonderdelen, container/heftruck, opleggers,tankstation beton-rubber tegels, scheepsdek,verwijdering van rubber strepen, oude waslagen, hardnekkige fruitvlekken, vuilnisemmers, toiletten, enz.

Extreme vervuiling: Het beste resultaat wordt verkregen als men een K-006 oplossing verneveld op het te reinigen oppervlak en dan direct afneemt met een vochtige doek en of afspuiten met een hogedrukreiniger.