Montana Glitter effect spuitbus 400ml.

De Montana Glitter Effect spuitbus is de keuze van gebruikers over de hele wereld voor een hoogwaardige glittercoating die verfijnd en esthetisch is. De spuitbussen bevatten een Nitro-Combi-basis bindmiddel met daarin Metallic Glitters in vijf metaalkleuren samengesteld uit premium gekleurde metaalpigmentdeeltjes. De spuitbus geeft na droging een zijdeglanzende afwerking. Deze spuitbussen geven verbluffende effecten op allerlei soorten objecten en kunstwerken, of je je fiets opnieuw wilt schilderen, kunst wilt maken of wenskaarten wilt maken, het kan allemaal met deze glitter effect spuitbussen van Montana.

Montana GLITTER 400 ml kan worden toegepast op veel verschillende oppervlakken zoals papier, karton, gegrond canvas, hout, glas, metaal, keramiek, porselein, steen, acryl en andere overschilderbare materialen. Na het aanbrengen zal een dunne zijdeglanzende laklaag verschijnen met een fijne verdeling van glitterdeeltjes. Montana GLITTER 400ml droogt snel en is en kras- en veegvast. Het aanbrengen van meerdere lagen leid tot een hogere dichtheid van de glitter deeltjes en versterken het effect.

We raden aan goed te schudden voor gebruik, zelfs na korte pauzes tijdens het aanbrengen. Voor extra duurzaamheid adviseren we uw project met een glanzende blanke lak af te werkende om het glittereffect te verbeteren.

Houd er rekening mee dat het bereikte eindresultaat aanzienlijk zal worden be├»nvloed door de kleur en het glansniveau van de ondergrond. De transparante glitter effect verf kan gemakkelijk worden overgespoten met vele gangbare laktypen. (maak altijd een proefstuk!)

Nu verkrijgbaar in de kleuren Silver, Hologram, Dusty Gold, X-Mas Red, Amethyst en Cosmos.

Montana spuitbus glitter effect
Montana glitter effect spuitbus
Spuitbus glitter effect Montana
 
Korting

Montana Hologram Glitter Effect 400 ml

 
Korting

Montana X-mas Red Glitter Effect 400 ml

 
Korting

Montana Silver Glitter Effect 400 ml

 
Korting

Montana Dusty Gold Glitter Effect 400 ml

 
Korting

Montana Amethyst Glitter Effect 400 ml

 
Korting

Montana Cosmos Glitter Effect 400 ml