Prijs per stuk

Devilbiss DGI Pro Pod 504

Devilbiss
76DGIPRO504
    Levertijd:1-3 werkdagen
  • Beschrijving

Devilbiss DGI Pro Pod

  • Voor GTi Pro & GTi Pro lite

Devilbiss DGI Pro Pod 504

De DGi Pro Pod is zo ontworpen dat deze op alle GTi Pro en Pro lite DeVilbiss spuitpistolen
past in combinatie met vrijwel alle bekersystemen.

Doordat de digitale meter bovenop het spuitpistool is bevestigd, blijft er meer ruimte over onderaan, bij de luchtinlaat.
Dit is vooral handig bij het spuiten in kleine ruimtes of als u laag aan een voertuig moet werken, bijvoorbeeld bij het spuiten van dorpels.

U kunt de nieuwe meter aanschaffen als een complete set om op uw GTi Pro te monteren. U vervangt dan de straalregelaar door de nieuwe meter met de speciale straalregelaar. Diegene die het echt wil weten kan ook direct het nieuwe spuitpistool van DeVilbiss aanschaffen, de GTi Pro Digital. Dit spuitpistool is in de fabriek al uitgerust met de digitale DGi Pro Pod-meter. De plaatsing van de meter en de lichte constructie zorgen weer voor die perfecte balans van het DeVilbiss spuitpistool waardoor de legendarische greep en goede ligging in de hand behouden blijven.

Alle meters hebben een automatische slaapstand zodat de accu langer mee gaat. De GTi Pro digitale pistolen voldoen volledig aan de ATEX richtlijn voor gebruikt in de spuitcabine en kunnen zonder problemen gereinigd worden in de spuitpistoolreiniger. De accu van de DGi Pro Pod is ontworpen om minimaal twee jaar mee te gaan. Als het
zover is, kan de accu vervangen worden en biedt DeVilbiss een hercalibratie aan.