Prijs per stuk

Montana glass Frosted/Mat mint Spuitbus 250 ml

Montana
86483110
4048500483110
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Montana glass

  • Kleur: Frosted / Mat  Mint
  • Inhoud spuitbus: 250 ml

Montana Glass Frosted/Mat Mint.

Glas is overal, ramen, vazen, potten, etc. Of het nu gaat om een ​​beetje extra privacy door een raam te voorzien van een melkglas effect of een creatieve toepassing om wat oude glazen huisaccessoires weer van deze tijd te maken. De Montana GLASVERF is precies wat u nodig hebt om kleur aan glas toe te voegen terwijl u geniet van de transparantie van licht. Montana GLASVERF is op nitro-acryl-combi gebaseerde verf die onder lage druk wordt geleverd in een spuitbus van 250 ml. De 9 beschikbare kleuren drogen tot een semi-transparante, matte matte afwerking. Hierdoor wordt het mogelijk licht door het gelakte glas te laten passeren en de kleur aan te brengen waarop het is aangebracht. Hoe meer lagen er worden aangebracht, hoe minder licht het object kan passeren.

  • Voor gebruik 3 minuten goed schudden!
  • De Montana glas is in ca. 3-5 minuten stofdroog en droog in ca. 1 uur, volledig uitgehard in 24 uur.
  • Droogtijden kunnen variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur, vochtigheid en coatingdikte.
  • Montana Glass 250 ml kan worden gebruikt in combinatie met andere synthetische of acrylverven zodra het volledig is gedroogd.

Wanneer de Montana Flat Jet-spuitmond op 20 cm-30 cm van uw object wordt aangebracht, maakt het bereiken van elegante matte of melkglaseffecten gemakkelijk voor gebruikers van elk niveau. Verander gewone glazen sieraden of glazen ornamenten in wonderen van zeeglas met extra duurzaamheid dankzij de sterke hechting van deze glasverf. Droog, schoon en vrij van stof, olie of vetten is de ultieme manier om uw glazen oppervlak voor te bereiden en een lange levensduur te garanderen. Breng Montana VARNISH aan voor dat extra beetje hulp tegen UV-invloeden, krasbestendigheid en algemene weerstand tegen de elementen.

We raden aan te testen op compatibiliteit op een niet-zichtbaar stuk of proefstuk van uw glasmateriaal voordat u het gaat gebruiken. Niet aanbevolen voor gebruik op oppervlakken van acryl of plexiglas. Was met de hand en vermijd applicatie op oppervlakken van objecten die in direct contact komen met verbruiksgoederen en dranken.