Prijs per stuk

Montana Chalkspray Red 3000

Montana
86376115
4048500376115
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Montana Chalkspray Red 3000.

  • Inhoud spuitbus 400ml.
  • Kleur: Wit.


Montana Chalkspray Red 3000

De CHALKSPRAY is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde krijtverf die ideaal is voor buitenmarkering (tijdelijk alleen op niet-poreuze oppervlakken) De Montana Chalkspray is oog goed toepasbaar voor kunstwerken die binnenshuis worden opgesteld. Beschikbaar in 10 krachtige kleurtinten die diep mat zijn en een hoge dekking hebben. Montana CHALKSPRAY kan op verschillende oppervlakken worden aangebracht. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het klimaat blijft het buiten markeren tussen enkele weken tot enkele maandenlang zitten. Het vervaagt sneller tijdens lange periodes van regen of in gebieden met veel verkeer. Op niet-poreuze oppervlakken zoals glas of metaal kunnen de pigmenten gemakkelijk worden verwijderd. Verwijderen van poreuze oppervlakken kan moeilijk zijn.

Aanwijzingen voor gebruik.

Het aanbrengen op bitumen /asfalt kan leiden tot moeilijkheden bij het verwijderen doordat pigment in de poriĆ«n van het oppervlak is opgesloten. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het klimaat blijft het buiten markeren tussen enkele weken tot enkele maanden lang zitten.

Montana CHALKSPRAY kan worden gebruikt op een glad, ruw en gegrond oppervlak zoals trottoirs, muren, karton, canvas en glas die niet poreus zijn. De Montana chalkspray heeft een enorme dekkracht. omliggende gebieden beschermen en/of afdekken. De CHALKSPRAY wordt permanent wanneer deze wordt verzegeld met vernis (d.w.z. op een canvas). Het maakt ook verdere toepassing mogelijk met een borstel, schraper of ander gereedschap. Voor zuivere en precieze lijnen raden we aan Montana Level-caps 3 tot 6 te gebruiken (3 en 4 voor fijne en middellange lijnen, 5 en 6 voor brede lijnen en het vullen van grote oppervlakken).

Droging.

De droogtijd voor Montana CHALK 400 ml-spray is afhankelijk van het substraat, de omgevingstemperatuur en de vochtigheidsgraad.

Kleur: Rood
Inhoud: 400 ml
Glans: Mat
Toepassing: Markeerverf