Valma F34A Chroomreiniger 100ml
Valma F34A Chroomreiniger 100ml

Valma F34A Chroomreiniger 100ml

Valma
881831309
8711293446360
Korting
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Valma F34A Chroomreiniger

  • Inhoud: 100ml

Valma F34A Chroomreiniger 100ml.

Valma Chroom reiniger maakt van uw doffe of verweerde chroom weer een glanzend chroom oppervlak. De Valma Chrome glanshersteller verwijderd moeiteloos sterk vervuild en verweerd chroomwerk. De sterk polijstende werking van deze Chrome cleaner is geschikt voor chroom, aluminium, lichtmetaal en legeringen. Chrome cleaner methode Gebruik van deze chroom cleaner heeft een effectieve werking op de velgen en chroomstrips van uw auto, motor, brommer of camper. De veilige maar zeer krachtige werking van de Valma Chrome Cleaner polijst zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Behandel alvorens het aanbrengen van de Valma Chrome cleaner de chroom delen als volgt:

Maak uw chroom delen eerst grondig schoon met een sterke shampoo Spoel deze af met voldoende water en neem de chroom delen af met een zeem Breng vervolgens de Valma Chrome Cleaner aan op de chromen delen Wrijf de polijstwax goed in door gebruik te maken van een schone poetsdoek Chroom reiniger

Tip: Regelmatig reinigen van de chromen sierstrips zorgt ervoor dat het vuil niet kan hechten aan het oppervlak zodat uw chromen delen lang zijn glans behouden.